Där elden falnar


"Nu ska jag berätta för er om kärlek. Det är inte det sympatiska eller fina eller ens de goda egenskaperna hos någon som man blir förälskad i. Utan det hos någon som väcker något i en till liv"
- Den Amerikanska Flickan


Och här sitter jag och baddar såren med salt, medan allting fryser till is

Sofie har just gått till Emma.. Och jag sitter i soffan och fryser, svettas och äter en kall korv tillsammans med Winnerbäck.. Eller ja, åtminstone tillsammans med hans film. 
Jag borde egenligen göra skolarbete (som vanligt) men man kan ju nästan kalla detta för resarch med tanke på att det är om just Winnerbäck jag ska ha redovisning imorrn. ( I alla fall om man bortser från faktum att jag nästan kan filmen utantill.)

Det är vid sådanna här tillfällen jag är väldigt glad att jag trots allt bor tillsammans med någon. När jag känner mig lite smått ensam. Det är trots allt inte lika kul att sjunga med i Lasses låtar utan min roomie, det känns mest bara ensamt och sorgligt. Men men..

Nu får jag väl försöka att skriva klart min Freinet text och sedan krypa ner i sängen och försöka sova bort feberkänslorna och huvudvärken.. Puss

Tjugo kronor och ett rosa överkast

Sofie är sjuk. Väldigt sjuk
och jag sitter mest bara och väntar på att sjukdomen ska nå mig med.. Känner efter lite extra i halsen varje gång jag sväljer "gör det inte lite ont" Känner på pannan en gång i kvarten "Är jag inte lite väl varm" osv.
men nej, jag lider nog mest bara av hypokondri, och det tackar jag för.
Mellan alla dessa sjukdomstankar funderar jag också på hur kvällen/helgen ska utspela sig.
Ska man hitta någon form av festliknande aktivitet att underhålla sig med, eller ska man åka hem till Sunnemo, bädda ner sig i soffan och se på Let's Dance med mamma och pappa. Helst skulle jag nog spendera tiden med alternativ 1 det finns dock många faktorer (inte minst ekonomin) som gör att det lutar mer åt Sunnemofärd..
Jag försöker intala mig själv att detta nog kan vara skönt och trevligt osv. men jag är tyvärr inte någon särskilt övertygande person.

Jajja. /S

Jag har vart vilsen, Lisa

God Jul och Gott nytt år..

Tragiskt nog kan jag inte förmå mig att skriva mer än så..
Jag tror att det är någon gammal och sliten depression som fortfarande ligger och gnager inuti mig..
Jag ska lyssna på lite Krunegård, Parken och självklart Winnerbäck och sedan återkomma med förnyade bloggkrafter..
Ha det bra, Ta hand om er och allt det där...
Vi hörs!

RSS 2.0