Sen kom ingenting

Jag vill väldigt gärna blogga men känner att jag inte har särskilt mycket att komma med.. Men så kan det väl va ibland kanske. Lite tomt i hjärnan

God Jul i alla fall
/S


Du sköts i bitar, jag kanske gled emellan.



Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är..


Julbaket

Dagen har gått i julbakets tecken och trots att ingen proppade strumporna fulla av pepparkaksdeg eller hällde knäcksmet på köksgolvet skulle jag vilja beskriva detta som en fin dag..
För övrigt har Sunnemo inte riktigt lyckts tråka ut mig ännu, jag känner dock hur det börjar kittla i fingrarna och jag hoppas på att morgondagen kommer att bestå av något fler människor..
Min dator är paj också. Bluescreen och grejor.. Sitter nu vid min faders dator, hans tangentbord är något irriterande och jag måste i stort sett slå på dom jävla tangenterna för att få någon form av reaktion på datorskärmen.
Men nej, det var nog allt ..
om en halvtimme blir det Heartbreak Hotell med mam och pap.. PUSS

MOooo

Som alltid då jag och Sofie tvättar förvandlades lägenheten igår kväll till ett torkrum. Det hänger strumpor på gardinstången, trosor på lampan, linnen på element.. Ja kläder överallt.
Men så går det när torktumlaren vägrar att funktionera så som man vill.
Idag ska jag nog köpa julklappar tror jag, trots att jag egentligen inte alls har råd.
Och på onsdag kväll ska jag fara hem för att gå till tandläkaren på torsdag. Det lutar åt tandställning. Räls, såklart..
Men nej, nu blire lunch.
HEJ

Varför har du blivit så lång Håkan?

Jag börjar sakta men säkert vakna till. Illamåendet börjar försvinna och den där konstiga sorgliga känslan likaså.
Jag var nyss ute med massvis av soppåsar, till största delen fyllda av vinboxar.. Så kan det va.
Det har varit en lång helg (den började ju trots allt redan i torsdags för min del) fylld av konstigheter, vissa av dem mer genomtänkta och lyckade än andra. Men så kan det faktiskt också va. Det måste nog få vara så ibland till och med..
Moder och fader har just varit här och lämnat av välbehövd mat, ska väl försöka äta lite kanske, inte för att jag har någon väldigt stor matlust eller så men jaa.. Äta bör man annars dör man
Det här blev nog ett lite konstigt blogginlägg men ja.. Jag kan ju alltid skylla på att helgen har varit fylld av alldeles för mycket alkohol och alldeles för lite sömn och mat..  Och då blir det ofta konstiga blogginlägg

Men tack och hej, nu blire duschen

/////----/////

Åh nej, Sunes strumpor har glidit ner..
Höhö


När man är patetisk

Jag har under en längre tid intalat mig själv att jag inte alls är kär i själva kärleken, detta kan dock vara min största självlögn hittils och nu har jag gått och kärat ner mig i Joel Kimanann, eller vad han nu heter..
Idag har i vilket fall som helst Emma besökt mig och Sofie, eller ja hon är ju fortfarande här så hon besöker oss väl kan man säga.. Detta är mycket trevligt och förresten är jag kär i Joel Kinamann..
Men nej, nu blire nog sova kanske..
Jag avslutar med en bild på mig själv och min pojkvän Joel Kinamann


Stuck in reverseeee

Så sitter man i skolan igen, utan någon form av koncentration på vad man egentligen borde göra. Som vanligt..
Borde verkligen ta tag i den där PL uppgiften som skulle ha vart klar för några veckor (månader?) sen.. Borde också ta tag i engelska uppsatsen så jag inte hamnar efter ännu mer.. Och svenskan..
Borde verkligen ta tag i mig själv helt enkelt..
Men nääe, istället sitter jag och tänker på vin-boxar och planerar hur jag på bästa sätt ska spy i handväskor..
Det känns mycket produktivt faktiskt..
Något som också snurrar i min skalle är den dåliga ekonomi som jag för tillfället har (som jag i och för sig alltid har.) Hur ska man ha råd att köpa julklappar när man knappt har pengar nog att käka nudlar?
Men men. Nu får det vara nog med alla dessa klagomål känner jag..
Bäst att spara allt det dåliga inom mig tills på torsdag då allt detta ska hamna i någons lägenhet! MOHAHAHA

/S


Som en vind

Nu sitter jag och slår lite på mig själv. Imorgon har jag nämligen matte examination och jag kan ingenting, jag försökte faktiskt förstå det hela i en kvart eller så, sen gav jag upp, för nej, det där med förberedelse är nog inte riktigt min grej.
Jag kommer förmodligen ångra mig imorgon när jag väl sätter mig ner för att göra det, och jag kommer alldeles säkert ångra mig när jag får tillbaka provet med ett stort fett IG påskrivet. Men nej. Jag förstår det helt enkelt inte.
Idag har jag i alla fall träffat min moder och min syster. Det var trevligt och jag (mamma) köpte en rosa julstjärna till mitt rum :)

Men nej nu blire mjölk och peppisar med sofiepropp

Jag är inte rädd för dig

Det har varit rätt dött här ett tag nu, men det kanske inte är så konstigt för jag har varit rätt död jag med (och likaså min dator)
Helgen har i alla fall spenderats med kära vänner på diverse festligheter.. Jag tror jag lämnar den punkten där och går inte in på några onödiga detaljer.. (med andra ord minns jag inga detaljer)
Men så kan det va.
Gårdagen spenderade jag, Sofie och Emma instängda i sistnämnds lägenhet. Vi såg på Skärgårdsdoktorn, sov och samtalade om alla dessa män som man aldrig riktigt förstår sig på. Det känns som om det var en otroligt behövlig dag..

Imorse gick jag upp en timme för tidigt. Det tog en stund innan jag insåg detta och kunde gå tillbaks till sömns, otroligt irriterande. Men så kan det nog bli om man har sovit för mycket eller för lite. Jag har faktiskt ingen aning om vilken av dessa alternativ som orsakade mitt för tidiga vaknande med tanke på att mina sömnrutiner har rubbats något denna helg.
Men men,  det känns som om jag borde försöka göra lite skolarbete nu. Trots att det inte känns särskilt lockande..
/S

RSS 2.0